”Nettiajanvaraus säästää aikaa ja parantaa asiakaspalvelua”

Tampereen Urheilulääkäriasema (TaULA) on UKK-instituutin yhteydessä toimiva liikunta- ja urheilulääketieteen keskus. TaULA tekee maailman johtavaa urheiluvammatutkimusta. Tämän vuoksi niin huippu-urheilijat kuin kuntoilijat ja liikunnan aloittelijat luottavat lääkäriaseman palveluihin ja henkilökunnan ammattitaitoon.

Vihta-ajanvaraus on ollut palvelemassa TaULAn asiakkaita ja henkilökuntaa tämän vuoden alusta lähtien. Puolen vuoden aikana kertyneet kokemukset ovat olleet positiivisia, kertoo TaULAn tutkimus- ja palvelukoordinaattori Irja Lahtinen. Joka neljäs ajanvaraus on asiakkaan itse netissä tekemä varaus, mikä on vähentänyt puhelinajanvarauksiin käytettyä aikaa. Samalla saatavuus on parantunut merkittävästi, kun ajanvaraus ei ole enää sidoksissa aukioloaikoihin.

”Olemme olleet todella tyytyväisiä Vihta-ajanvaraukseen. Palvelu on työntekijöiden näkökulmasta helppokäyttöinen ja asiakkailta saamamme palaute on ollut positiivista” kiittelee Lahtinen, joka toimii Vihta-ajanvarauksen pääkäyttäjänä TaULAssa.

”Voimme suositella Vihta-ajanvarauspalvelua muillekin yksityisille lääkäriasemille: nettiajanvaraus on nykypäivää, se säästää aikaa ja parantaa asiakaspalvelua selvästi, päättää Lahtinen”