Vihta-ajanvaraus NordLabin käyttöön

NordLab on valinnut Vihta-ajanvarauspalvelun uudeksi sähköiseksi ajanvarauspalvelukseen. NordLab ottaa Vihta-ajanvarauspalvelun käyttöön kaikilla viidellä toiminta-alueellaan eli Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä, Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymässä sekä Lapin, Länsi-Pohjan ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiireissä. Nykyisin käytössä olevat järjestelmät korvataan yhdellä koko toiminta-alueen kattavalla ajanvarauspalvelulla.

Uuden ajanvarauspalvelun käyttöönotto tapahtuu vaiheittain syksyn 2017 ja kevään 2018 aikana. Ensimmäisenä uuden ajanvarauspalvelun käytön aloittaa Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä, jossa käyttöönotto tapahtuu syyskuun 2017 aikana.

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä - NordLab

NordLab aloitti toiminnan 1.1.2013. NordLabin aluelaboratoriot sijaitseva Kajaanissa, Kemissä, Kokkolassa, Oulussa ja Rovaniemellä. NordLabin omistavat Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä, Lapin, Länsi-Pohjan ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien kuntayhtymät sekä Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä.

NordLab tekee reilussa 50 näytteenottopisteessään noin 8,5 miljoonaa laboratoriotutkimusta vuodessa. Ajanvarauksella tapahtuvia asiakaskäyntejä on noin 500 000 vuodessa. NordLabin palveluksessa on noin 650 ammattilaista.

Lisätietoja NorLabista osoitteessa nordlab.fi

Lisätietoja Vihta-ajanvarauspalvelusta:
Antti Laitinen, antti.laitinen@vihta.com, 044 070 0931
PYYDÄ ESITTELY