Tervetuloa Demoon

Tervetuloa tutustumaan Vihta-ajanvarauksen Demoon. Demo on kuvitteellinen palveluntarjoaja. Alapuolelta löydät tietoa Demon tarjoamista palveluista ja asiantuntijoista. Aikaa voit lähteä varaamaan usealla eri tavalla.

Aukioloajat

  • 9:00 - 18:00
  • 9:00 - 13:00

Varaa aika haluamaasi palveluun

Asiantuntijat

Huhtikuun uutiskirje kanta-asiakkaillemme

Laajennamme palvelutarjontaamme! Uudet palvelut ovat toistaiseksi saatavilla vain kanta-asiakkaillemme. Lisäksi tarjoamme kanta-asiakkaillemme maksuttoman kehonkoostumusmittauksen tulevana viikonloppuna. Varaa aika jo tänään! Huomaa, että palvelut on varattavissa vain oheisten linkkien kautta.

Palvelut vain kanta-asiakkaille

Varaa oheisesta linkistä aika toistaiseksi vain kanta-asiakkaille saatavilla oleviin palveluihin. Palveluita ovat mm. kuntotestaus ja liikuntaneuvonta. Voit varata ajan vain tästä linkistä, sillä palvelut eivät ole näkyvissä ajanvarauspalvelun normaalissa palvelulistauksessa.

Kehonkoostumismittaus, KKM

Tarjoamme kanta-asiakkaillemme mahdollisuuden maksuttoman kehonkoostumismittaukseen tulevana viikonloppuna. Käytä tilaisuus hyväksi ja varaa aika kehonkoostumismittaukseen oheisesta linkistä jo tänään. Voit varata ajan vain tästä linkistä, sillä palvelu ei ole näkyvissä ajanvarauspalvelun normaalissa palvelulistauksessa.

Me autamme sinua lisäämään löylyä ajanvaraukseen

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soittamalla Antille 044 070 0931 tai Timolle 044 044 9008.

    Nimi*

    Sähköposti*

    Puhelin*

    Kuinka voimme auttaa sinua?*