Ajanvarausjärjestelmästä laajemmaksi varausten, asiakasvirran ja vuoronumerojonojen hallintajärjestelmäksi

Vihta-ajanvaraus taipuu nyt myös itseilmoittautumiseen. Olemme kehittäneet nykyisen ammattilaiskäyttöliittymän rinnalla uutta käyttöliittymää ja tuoneet vanhojen ominaisuuksien rinnalle uuden itseilmoittautumisen mahdollistavan järjestelmäkokonaisuuden.

Olemme suunnitelleet oman ilmoittautumisautomaattilaitteen ja laajentaneet Vihta-ajanvarauksen ammattilaiskäyttöliittymää lisäosalla, jonka avulla ammattilainen voi hallinnoida ilmoittautumisia vuoronumerojonoihin ja ajanvarauksiin liittyen. Myös infonäytön kautta tapahtuva asiakkaan kutsuminen on nyt mahdollista.

Ilmoittautumisautomaatilla asiakas voi ilmoittautua saapuneeksi joko aiemmin varattuun palveluun tai vuoronumerojonoon ilman ennakkovarausta. Uuden Service desk -näkymän avulla ammattilainen voi kutsua jonoihin ilmoittautuneita ja ajanvaraukseen saapuneita asiakkaita, sekä muokata näiden tapaamisten tiloja. Asiakkaan vuoronumero ja huoneen numero näytetään infonäytöllä asiakasta kutsuttaessa. Lisäksi lisäosan avulla ammattilainen voi hallinnoida ilmoittautumisautomaatteihin, vuoronumerojonoihin ja vuoronumerojonojen aukioloaikoihin liittyviä asetuksia.

Vihta-ajanvarauksen itseilmoittautumisominaisuudet ovat käytössä jo lähes sadassa Fimlabin toimipisteessä!

kuva.ilmoittautumisautomaatti