Tutustu ominaisuuksiin, joiden avulla lisäät löylyä ajanvaraukseen


...ja keskity olennaiseen

AINA SAATAVILLA

Sinun ja asiakkaidesi käytössä missä tahansa, milloin tahansa

Anna asiakkaidesi varata, muuttaa ja peruuttaa palveluaikoja kotisivuillasi silloinkin kun sinä nukut. Sinulla on pääsy ammattilaisen käyttöliittymiin selaimella milloin ja missä tahansa.

Responsiivisen käyttöliittymä huolehtii siitä, että asiakkaasi voivat varata aikoja tietokoneilla, tableteilla ja mobiililaitteilla... tai millä tahansa laitteella, jossa on toimiva selain ja verkkoyhteys.

AUTOMAATTINEN VIESTINTÄ

Tekstiviestimuistutukset vähentävät no-showta jopa 60 %

Vihta-ajanvaraus lähettää varausvahvistus-, muistutus- ja peruutusviestit automaattisesti asiakkaillesi sähköpostilla ja tekstiviestillä.

Myös varattu ammattilainen saa halutessaan tiedon sähköpostiinsa uudesta varauksesta, muutoksesta ja peruutuksesta.

Voit itse suunnitella viestien sisällön tapahtuma- ja palvelukohtaisesti.
LUE LISÄÄ

SELAINKÄYTTÖINEN HALLINTA

Ajanvarauksen kontrolli pysyy sinulla

Ajanvarauksen hallinta on ja pysyy sinun näpeissäsi. Selainkäyttöisen hallinnan ansiosta sinulla on aina pääsy muokkaamaan ajanvarauksessa tarvittavaa tietoa.

Palvelut

Määrittele varattavissa olevat palvelut ja niiden kestot

Toimipisteet

Hallitse toimipisteitä, joissa palveluita tarjotaan

Resurssit

Määrittele varattavat resurssit - henkilöt, tilat tai listat

Varattavat ajat

Päätä resurssien saatavuudesta eli varattavista ajoista

SINUN NÄKÖINEN JA TUNTUINEN

Räätälöi palvelusta sinulle ja asiakkaillesi sopiva

Ulkonäkö

Lisää logo ja muuta julkisen käyttöliittymän värimaailma vastaamaan yrityksesi ilmettä.

Viestit

Suunnittele vahvistus-, muistutus- ja peruutusviestien sisältö jopa palvelu- ja tapahtumakohtaisesti.

Varauksen oikopolut

Tee varaamisesta helpompaa ja nopeampaa lisäämällä nettisivuille ja uutiskirjeisiin suoria linkkejä varattavan resurssin kalenteriin tai varattavaan palveluun.

Asiakkaan tunnistaminen

Määrittele mitä tietoja asiakkailta kerätään varauksen yhteydessä. Voit tunnistaa asiakaan tarvittaessa verkkopankkitunnuksilla tai muulla vahvalla tunnisteella.

Käytettävissä olevat kielet

Vihta on käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Halutessasi voimme opettaa sen puhumaan muitakin kieliä.

Ammattilaisten käyttöoikeudet

Voit räätälöidä eri henkilöstöryhmille yksityiskohtaiset käyttöoikeudet ammattilaisten käyttöliittymiin.

Asetukset

Asetusten avulla voit määrittää mm. kuinka lähelle nykyhetkeä ja kuinka pitkälle tulevaisuuteen varauksia voidaan tehdä sekä milloin on viimeinen peruutusmahdollisuus.

TILAA ESITTELY

ASIAKASVIRRAN HALLINTA

Ammattilaisen työkalut päivittäiseen työskentelyyn


Vihta-ajanvaraus tarjoaa ammattilaisille - olitpa jonohoitaja, varattava resurssi tai työskentelet keskitetyssä ajanvarauksessa - työkalut varausten ja asiakasvirran helppoon ja tehokkaaseen hallintaan.

Sähköisellä työpöydällä pysyt kartalla varaustilanteesta sekä voit tehdä, muuttaa ja peruuttaa varauksia.

TILASTOT JA RAPORTOINTI

Kerää tietoa päätöksenteon tueksi


Seuraa reaaliaikaisia tilastoja varaus- ja kävijämääristä. Tee käyttöasteen perusteella johtopäätökset vapaiden aikojen riittävyydestä ja lisäresurssien tarpeesta. Katso, mikä on asiakkaiden odotusaika ja palvelutilanteiden todellinen kesto. Onko varausten kestoa mahdollista lyhentää vai tarvitseeko aikoja pidentää?
KYSY LISÄÄ

AVOIMET RAJAPINNAT

Liitä Vihta-ajanvaraus osaksi sähköisen asioinnin kokonaisuutta

Tehosta toimintaasi ja tarjoa parempaa asiakaspalvelua liittämällä sähköinen ajanvaraus toimintasi kannalta keskeisiin järjestelmiin ja osaksi sähköistä asiointia. Vihta on moderni SaaS-palvelu, jonka avoimet rajapinnat mahdollistavat liittymisen mm. henkilökohtaisiin kalentereihin, tunnistautumispalveluihin, laskutukseen sekä potilastieto- ja itseilmoittautumisjärjestelmiin. Tekniseen toteutukseen tarjoamme useita eri vaihtoehtoja.

REST ja Web Service API mahdollistavat Vihdan liittämisen http(s)-protokollaa käyttäviin sovelluksiin. Paikallisiin (on-premise) tietojärjestelmiin tarjoamme erillistä integraattoria.

Kysy lisää valmiista toteutuksista.

ERITYISHUOMIO TIETOTURVAAN

Varaus- ja asiakastiedot varmassa tallessa

Vihdan kehittämisessä tietoturvaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Palvelun eri komponentit, kuten julkinen asiakastaso sekä käyttäjä- ja ylläpitotaso ovat eriytetty omiin virtuaalipalvelimiin. Palvelimia valvotaan ja monitoroidaan automaattisesti 24/7.

Palvelinpuolella on käytössä aina uusin Red Hat Linux -käyttöjärjestelmä, Secure Linux -laajennus ja palomuuripalvelu, joilla rajoitamme palvelimilla käytössä olevat ohjelmat ja niiden käyttämät portit tarkasti.

ERITYISESTI TERVEYDENHUOLTOON SUUNNITELTUJEN

Lisäominaisuuksien avulla hallitset onnistuneesti

JOUSTAVAA PALVELUA JA JATKUVAA KEHITYSTÄ

Otamme huomioon asiakaskohtaiset tarpeet

Saat tueksesi palvelualttiin ja joustavan organisaation. Kehitämme Vihta-ajanvarauspalvelua jatkuvasti vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa. Kehitystyön keskiössä ovat asiakkaidemme nykyiset ja tulevat tarpeet.
OTA YHTEYTTÄ

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle Vihta on suunniteltu?
Vihta on suunniteltu kaikille palveluntarjoajille - isoille ja pienille - jotka haluavat tarjota asiakkailleen mahdollisuuden varata palveluaikoja netissä 24/7. Asiakkaamme toimivat mm. julkisen ja yksityisen terveydenhuollon, hyvinvoinnin, opetus- ja koulutuspalveluiden sekä pankki- ja vakuutusalan parissa.
Onko Vihta pilvipalvelu?
Kyllä. Vihta on pilvipalvelu, joka pyörii omassa konesalissamme. Vihta voidaan tarvittaessa asentaa asiakkaan omalle palvelimelle. Pilvipalveluna Vihdan käyttöönotto ei vaadi mitään asennuksia. Tarvitset käyttöösi ainoastaan selaimen ja nettiyhteyden.
Miksi nimi Vihta?
Vihta kuvaa palveluamme osuvasti. Vihta lisää löylyä ajanvaraukseen ja on täysin kotimaisin voimin kehitetty ja tuotettu palvelu. Myös kaikki tallennettava tieto on ja pysyy kotimaassa omassa konesalissamme. Vihta-ajanvarauspalvelu erottuu paitsi nimen myös ominaisuuksien osalta kilpailijoistamme.
Mitä Vihta maksaa?
Suoraa vastausta emme voi antaa, sillä teemme aina yksilöllisen tarjouksen. Kokonaiskustannus muodostuu käyttöönotosta, ylläpidosta ja tukipalvelusta. Hinnoittelu on reilu sekä pienille että isoille toimijoille, sillä hinnat muodostuvat varattavissa olevien resurssien mukaisesti.