Ninchat-etävastaanotto- ja chat-palvelu uutuutena Vihta-ajanvaraukseen

Järjestä etävastaanotot ja chat-toiminnot asiakkaidesi kanssa Ninchat-palvelualustalla, jonka saa nyt osaksi Vihdan ajanvarausjärjestelmää. Ninchat on helposti käyttöönotettava etävastaanotto- ja chatpalvelualusta, jonka kanssa me Vihdalla olemme aloittaneet yhteistyön.

Nettiajanvaraus ja etätapaaminen helpottaa yhteydenpitoa asiakkaan ja toimipisteen välillä

Kun asiakas on varannut Vihdan nettiajanvarausjärjestelmällä, Ninchat-integraation avulla asiakkaan on myös mahdollista varata aika etätapaamiseen. Etätapaaminen toteutetaan Ninchat-alustalla, joka on helppokäyttöinen sekä ammattilaiselle toimipisteessä että asiakkaalle omalla älylaitteellaan. Vihta-ajanvaraus lähettää ajanvarauksen jälkeen vahvistusviestin ja ajanvarausmuistutuksissa linkin etätapaamiseen Ninchat-palveluun automaattisesti.

Näin ammattilaisen aika säästyy muihin töihin: kun ajanvaraus on automatisoitu järjestelmä, ammattilaisen ei tarvitse käyttää työaikaa luodakseen manuaalisesti etätapaamisten linkkejä asiakkaille ja lähetellä linkkejä erikseen sähköpostilla tai tekstiviesteillä. Asiakkaalle tietoturvallisen asioinnin etävastaanotolla voi varmistaa ottamalla käyttöön vahvan tunnistautumisen. Vahvassa tunnistautumisesssa asiakas vahvistaa henkilöllisyytensä sähköisellä varmenteella ennen vastaanottoaikansa alkua: sähköisiä varmenteita ovat esimerkiksi pankkitunnukset, mobiilivarmenne ja varmennekortti. Etävastaanotto Ninchat-integraatiossa voi olla sovittu videotapaaminen tai heti palveleva chat-keskustelu ammattilaisen kanssa.

Vihta-Ninchat -integraatio

Vihta-Ninchat -integraatio

Ajanvaraus- ja etätapaamispalvelu sosiaali- ja terveysalan toimijoille = Vihta + Ninchat

Sosiaalialan toimijoiden, terveydenhuollon ja koulujen toimipisteiden kotisivuilla toimiva ajanvarauspalvelu ja toimipistekohtaisten varattavien aikojen hallinta tapahtuu Vihta-ajanvarauspalvelussa. Helppokäyttöisessä Vihta-palvelussa ammattilainen kirjaa saatavilla olevat työntekijät, ajat ja toimipisteet, jotka avautuvat asiakkaille kotisivuilla olevaan sähköiseen ajanvarauskalenteriin. Ajanvaraukseen yhdistetty etävastaanottomahdollisuus toteutetaan Ninchat-integraation etävastaanotto- ja chat-palvelualustalla, jolloin asiakkaan ja ammattilaisen tapaaminen tapahtuu etänä, ammattilainen omassa toimipisteessään ja asiakas omalla älylaitteellaan, mahdollistaen turvallisen ja helpon tapaamisen kaikille. Ninchat-integraatio osana Vihta-ajanvarauspalvelua sopii erityisesti sosiaali- ja terveysalan ajanvarauksellisiin chat- ja videovastaanottopalveluihin.

Kysy lisää meiltä!