Ajanvaraus


Vihta-ajanvarauksen avulla annat asiakkaillesi mahdollisuuden hallita omia ajanvarauksiaan netissä ja säästät ammattilaisten ajan tuottavaan työhön. Asiakkaasi voivat varata, siirtää ja peruuttaa varauksia helposti ja nopeasti kotisivuillasi ilman jonottamista - millä tahansa laitteella, missä ja milloin tahansa. Voit itse kokeilla täällä, miten kätevästi asiakkaasi varaavat sinulta ajan Vihta-ajanvarauksen avulla.

Helppo ja nopea varausprosessi

17
1

Palvelu

Varattavan palvelun valinta
7
2

Sijainti ja aika

Sijainnin ja ajankohdan valinta
16
3

Asiakastiedot

Asiakkaan tunnistaminen
18
4

Vahvistus

Vahvistus sähköpostilla / tekstiviestillä

Automaattiset vahvistus- ja muistutusviestit

Automaattiset viestit ja muistutukset pitävät huolen, että asiakkaasi muistavat tulla paikalle oikeaan aikaan. Tekstiviestimuistutukset vähentävät no-show'ta jopa 60%!

Ajanvarauksen kontrolli pysyy sinulla

Ajanvarauksen hallinta pysyy koko ajan sinulla, koska sinä päätät saatavuudesta eli siitä mitä on varattavissa, missä on varattavissa ja milloin on varattavissa.

Työjonon, varauskirjojen ja raporttien avulla voit seurata varaustilannetta reaaliajassa omalla selaimellasi.

Ajanvarauksen visuaalinen ilme

Visualisoimalla Vihta-ajanvarauksen asiakaskäyttöliittymät, ajanvarauspalvelu toimii saumattomasti yhteen yrityksesi ja kotisivujesi visuaalisen ilmeen kanssa.

Itseilmoittautuminen ja vuoronumeroasiointi

Asiakas voi ilmoittautua saapuneeksi varatulle ajalle toimipisteeseen sijoitetulla Vihta-itseilmoittautumisautomaatilla. Asiakkaille, jotka eivät ole etukäteen varanneet aikaa, voidaan tarjota mahdollisuus ilmoittautua vuoronumerojonoon samalla automaatilla. Samalla ammattilaiset näkevät omilta päätelaitteiltaan, kuka on saapunut odotustilaan ja voidaan kutsua sisään.