Monipalveluvaraus

Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus hoitaa kaikki asiat yhdellä käynnillä. Ottamalla käyttöösi monipalveluvarauksen, asiakkaasi voivat valita useamman kuin yhden palvelun samaan varaukseen. Optimoimalla varauksen keston, monipalveluvaraus säästää sekä asiakkaan että sinun aikaasi, parantaen samalla asiakaskokemusta ja tehostaen liiketoimintasi toimintaa.
Käytössäsi on kolme optimointisääntöä, joita voit soveltaa varauksen keston laskentaan. Nämä säännöt auttavat sinua saavuttamaan selvää ajan ja resurssien säästöä, mikä tarkoittaa vähemmän odotusaikaa asiakkaille ja tehokkaampaa aikataulun hallintaa sinulle. Näin voit tarjota asiakkaille saumattoman ja tehokkaan palvelukokemuksen.

Voit myös yhdistää perhevarauksen monipalveluvaraukseen, jolloin koko perhe voi hoitaa useita palveluja yhdellä kertaa. Tämä lisää joustavuutta ja mukavuutta asiakkaille, kun he voivat suunnitella käyntinsä paremmin ja säästää aikaa. Monipalveluvarausjärjestelmän avulla voit tarjota kattavampaa ja asiakaslähtöisempää palvelua, mikä vahvistaa asiakassuhteita ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.
Perhevaraus Vihta-ajanvarauksessa