Varausoikeus


Varausoikeuden avulla varmistat, että ainoastaan valikoidut asiakkaasi pääsevät varaamaan palvelua.

Suurin osa tarjoamistasi palveluista voi olla kaikkien asiakkaiden vapaasti varattavissa, mutta valitsemillesi asiakkaillesi voit tarjota lisäksi suurelle joukolle piilossa olevia palveluita. Nämä ns. varausoikeudelliset palvelut eivät näy kaikille asiakkaillesi, vaan niihin pääsee käsiksi vain tunnistautumalla ajanvarauspalveluun.

Käyttämällä varausoikeuden rinnalla sarjavarausta voit antaa valikoiduille asiakkaillesi oikeuden varata tiettyä palvelua n-määrä kertoja määrittelemäsi ajanjakson puitteissa.

Varausoikeus poliklinikalla

Varausoikeuden ja sarjavarauksen yhdistelmää on käytetty esimerkiksi valohoitopotilaiden ajanvarauksessa. Potilaille on annettu oikeus varata hoitoja esim. 10 kertaa kahden kuukauden hoitojaksolle. Tällöin suurella yleisöllä ei ole ollut pääsyä kyseiseen toimenpiteeseen, ainoastaan varausoikeuden saaneilla. Hoitohenkilökunnan työaika on säästynyt itse hoitotyöhön, kun asiakkaat ovat itse päässeet varaamaan ja muuttamaan hoitoaikojaan netissä..

Varausoikeus ulkoisesta järjestelmästä

Mikäli varausoikeuteen tarvittavat tiedot ovat saatavissa ulkoisesta järjestelmästä, voidaan ne toimittaa Vihta-ajanvaraukseen. Mikäli tietoja ei ole mahdollista saada ulkoisesta järjestelmästä, löytyy Vihta-ajanvarauksesta työkalut varausoikeuksien hallintaan.