Piilotetut palvelut


Voit tarjota valikoiduille asiakkaille ajanvarausmahdollisuuden palveluihin, jotka eivät ole kaikkien asiakkaiden saatavilla. Katso oheisesta esimerkistä, miten piilotetut palvelut toimivat.

Hei kanta-asiakkaamme!

Laajennamme palvelutarjontaamme! Uudet palvelut ovat toistaiseksi saatavilla vain kanta-asiakkaillemme, kuten sinulle. Lisäksi tarjoamme kanta-asiakkaillemme maksuttoman kehonkoostumusmittauksen tulevana viikonloppuna. Varaa aika jo tänään! Huomaa, että palvelut on varattavissa vain oheisten linkkien kautta.

Palvelut vain kanta-asiakkaille

Varaa oheisesta linkistä aika toistaiseksi vain kanta-asiakkaille saatavilla oleviin palveluihin. Palveluita ovat mm. kuntotestaus ja liikuntaneuvonta. Voit varata ajan vain tästä linkistä, sillä palvelut eivät ole näkyvissä ajanvarauspalvelun normaalissa palvelulistauksessa.

Kehonkoostumismittaus, KKM

Tarjoamme kanta-asiakkaillemme mahdollisuuden maksuttoman kehonkoostumismittaukseen tulevana viikonloppuna. Käytä tilaisuus hyväksi ja varaa aika kehonkoostumismittaukseen oheisesta linkistä jo tänään. Voit varata ajan vain tästä linkistä, sillä palvelu ei ole näkyvissä ajanvarauspalvelun normaalissa palvelulistauksessa.