Tervetuloa Demoon

Tervetuloa tutustumaan Vihta-ajanvarauksen Demoon. Demo on kuvitteellinen palveluntarjoaja. Alapuolelta löydät tietoa Demon tarjoamista palveluista ja asiantuntijoista. Aikaa voit lähteä varaamaan usealla eri tavalla.

Palvelut

OMT-Fysioterapia

OMT (Ortopedinen Manuaalinen Terapia) on fysioterapian erikoisala, joka keskittyy henkilön fyysisen toimintakyvyn arviointiin, hermo-, lihas- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja terapiaan sekä toimintahäiriöiden ennaltaehkäisyyn (lähde SOMTY). Varaa aika oheisesta linkistä OMT-Fysioterapiaan.

Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonnassa saat yksilöllistä opastusta ja ohjeistusta asiantuntijoiltamme kohti terveellistä ravintoa ja ruokailurytmiä. Sopivalla ravinnolla ja ruokailurytmillä saat lisäenergiaa työhön ja vapaa-ajalle. Huomaat muutoksen muutamassa päivässä. Varaa aika ravintoneuvontaan oheisesta linkistä jo tänään.

Asiantuntijat

Huhtikuun uutiskirje kanta-asiakkaillemme

Laajennamme palvelutarjontaamme! Uudet palvelut ovat toistaiseksi saatavilla vain kanta-asiakkaillemme. Lisäksi tarjoamme kanta-asiakkaillemme maksuttoman kehonkoostumusmittauksen tulevana viikonloppuna. Varaa aika jo tänään! Huomaa, että palvelut on varattavissa vain oheisten linkkien kautta.

Palvelut vain kanta-asiakkaille

Varaa oheisesta linkistä aika toistaiseksi vain kanta-asiakkaille saatavilla oleviin palveluihin. Palveluita ovat mm. kuntotestaus ja liikuntaneuvonta. Voit varata ajan vain tästä linkistä, sillä palvelut eivät ole näkyvissä ajanvarauspalvelun normaalissa palvelulistauksessa.

Kehonkoostumismittaus, KKM

Tarjoamme kanta-asiakkaillemme mahdollisuuden maksuttoman kehonkoostumismittaukseen tulevana viikonloppuna. Käytä tilaisuus hyväksi ja varaa aika kehonkoostumismittaukseen oheisesta linkistä jo tänään. Voit varata ajan vain tästä linkistä, sillä palvelu ei ole näkyvissä ajanvarauspalvelun normaalissa palvelulistauksessa.

Me autamme sinua lisäämään löylyä ajanvaraukseen

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soittamalla Antille 044 070 0931 tai Timolle 044 044 9008.

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin*

Kuinka voimme auttaa sinua?*

Top